April, 2018

28apr(apr 28)10:0029(apr 29)17:00Bevissthetsskiftet - Alicante SpaniaHelgekurs - Spania

Mer

Aktivitets beskrivelse

Bevissthettskiftet, helgekurs – Alicante 28 – 29 April 2018

Vår stjernebevissthet har aldri forlatt oss. I liv etter liv har vi sett opp mot himmelen og lengtet etter noe vi ikke helt har forstått i møte med de skinnende stjernene. Det er en kraftfull oppvåkning nå, og i den ligger paradigmeskiftet hvor vi begynner å forstå at vi er en brikke i et fantastisk system. Går vi den veien som ligger i den overordnede planen? Og hva er Bevissthetsskiftet for akkurat deg?

Denne helgen åpnes det opp for dialog med kosmos, vi er alle medskaper i et stort usynlig nettverk og jeg vil dele til dere alle mine erfaringer gjennom 25 år. Den usynlige verdenen er synlig for meg og jeg vil med bevisstgjørende øvelser og guidede meditasjoner hjelpe deg til å finne din egen indre stemme.

Mine samlinger er spontane og energien styrer det hele. Jeg kan love deg at det blir anledning til boblende latter, humor men samtidig noen tårer når hjertet berøres av den unike skaperkraften som bare er kjærlighet og empatisk forståelse for akkurat den vi er. Vi er elsket uansett om vi gjør vårt beste av og til for å piske oss selv med det klassiske som jeg er ikke bra nok, jeg er håpløs, jeg fortjener ikke å bli elsket osv.

Jo, vi er på en reise her på jorden og vi går ikke veien alene. Kontrakter ble skrevet før vi kom. Medhjelpere fra det usynlige riket kan ikke gjøre arbeidet for oss men de er der og vi vil arbeide med de under helgen. Bevisstgjørende øvelser vil hjelpe deg til å forstå. Vi aktiverer vår stjernetilhørighet og reiser både bak og fremover i tid. Vi vil hente frem minner og forløse hjertets frekvens som hjelper oss å finne nøkkelen til vår kosmiske skaperkraft.
Om disse ordene treffer deg håper jeg vi møtes, det blir et tett nærvær, og dagene legger seg til rette ut i fra deg som deltaker i gruppen. Kun få plasser tilgjengelig.

La oss sammen skape magi.
Drikke + snacks og det du trenger for notater er inkludert i prisen. Lunsj vil komme utenom og for de som ønsker det er det mulighet å ha en uformell middag med Lilli på lørdagskvelden, vennligst gi beskjed om du ønsket dette så booker vi plass.

Tid

28 (Lørdag) 10:00 - 29 (Søndag) 17:00

Sted

Allicante - Spania

Costablanca

Ingen kommentarer

Beklager, kommentarer er nå stengt.

Lilli Bendriss

Facebook

X