Mai, 2018

31maiallday03junalldayUrkraftkurs RetreatBjørk Gård - Stange

Mer

Aktivitets beskrivelse

Velkommen til Urkraft Retreat med Lilli Bendriss & Cathrine Behr:
31. Mai – 3. Juni, Bjørk Kursgård, Stange, Hamar.

Inne i deg finnes det en kjerne fylt med en søken etter å åpne opp for den delen av deg selv som besitter dyp spirituell kunnskap og visdom. Denne delen av deg kjenner lengsel etter å gjenkjenne seg som del av den store Helheten og som kjenner sin plass og oppgave her på kloden. Denne delen av deg er din iboende kunnskap som du kom inn med i denne inkarnasjonen – din Ur.arv. For å få denne delen til å gi seg til kjenne, til å vokse ytterligere frem, må vi starte ett indre arbeid. Fra vi blir født som strålende lysvesener, med klar intuisjon og følelse av åndelig tilhørighet, starter vi en reise hvor egoet vårt hele tiden erfarer de utfordringer og vanskeligheter som vi er ment å lære av for å vokse som mennesker. Undervei skaper vi blokkeringer i oss selv og vi mister kontakten med vår sanne natur.

Når vi starter arbeidet med å forløse stagnert energi som har skapt blokkeringer i oss selv, kan vi klare å gjenfinne vår sanne natur, vår urkraft – den delen som rommer Kjærlighet, Visdom, Kreativitet, Klarhet og Tilhørighet. Vi åpner opp for både latter og gråt som nødvendige og befriende kilder til forløsning. Gjennom shamaniske ritualer, trommens universelle kraft, guidede meditasjoner, bevegelse, lyd og stillhet bringes deltakerne med på en reise i sitt eget skattekammer, der ukjent potensiale ligger bortgjemt og ubrukt. Dersom du er klar for å ta ditt steg i din bevisstgjøring om hvem du egentlig er og hvilken Kraft du besitter, er du hjertelig velkommen til å dele viktige dager sammen med din klan! Vi skal ha en flott og skapende samling – vi gleder oss til å møte nye og gamle stammefrender!

Bjørk Gård ligger i et vakkert og åpent jordbruksland et kvarter syd for Hamar og en drøy times kjøring fra Oslo (motorvei helt frem). De landlige omgivelsene under den store, åpne himmelen gir en dyp ro. Et praktfullt, lyst kursrom gir pusterom og en spesiell stemning. Varme og hjemmehyggelige omgivelser innendørs får deg raskt til å føle deg hjemme, mens den velsmakende maten som blir servert får deg til å tro at du er på den fineste restaurant og gjør oppholdet enda mer trivelig. Det serveres hovedsakelig økologiske retter, samt melk og glutenfritt kosthold for den som ønsker det. Vi skal dele innholdsrike dager og hyggelige kvelder og fellesskap sammen ♥

 

Dato/Tid: Oppstart Torsdag 31. Mai kl 12.00 – avslutning Søndag 3. Juni kl 15.00

Adresse:
Løkenvegen 79
2344 Ilseng (Stange kommune)

Arrangører: Lilli Bendriss & Cathrine Behr

Kursavgift: kr 6800,-
Kursavgiften dekker overnatting og alle måltider for hele oppholdet på Bjørk Gård samt 4 kursdager.

Tid

Mai 31 (Tirsdag) - Juni 3 (Søndag)

Sted

Bjørk Kursgård - Stange kommune

Bjørk Kursgård, Løkenvegen 79, 2344 Ilseng

Ingen kommentarer

Beklager, kommentarer er nå stengt.

Lilli Bendriss

Facebook

X