Lilli Bendriss – Offisiell hjemmeside

Leter du etter kreativitet, nyskapning, livsglede og åndelige verdier? For meg handler livet om å knytte den materielle hverdag sammen med den åndelige, slik at jeg hver eneste dag kan få utnyttet mitt potensiale maksimalt. Jeg liker å kalle meg for «livsveileder» og arbeider som kanal eller et medium gjennom kontakt med en åndelig verden.

Lilli Bendriss er Medium og en kjent TV personlighet i Norge og mange andre steder i verden. Hun er kursutvikler, mentor, forfatter og ekspert i å guide mennesker gjennom utforskende bevissthetsreiser.

I over 20 år har hun demonstrert og undervist i paranormale fenomener og har hjulpet titusenvis av mennesker til å oppnå en mer tilfredsstillende forståelse av sitt liv og tilværelse gjennom å erfare dype, spesifikke bevissthetssnivåer.

Forfatter av bøkene: Gaven og Bevisthetsskiftet.

For privat konsultasjon, send SMS til tlf. 970 38 370.

Bevissthetsakademiet

Bevissthetsakademiet er en frittstående prvat skole innenfor åndelighet, healing og helsefremmende arbeid. Skolen er ikke tilsluttet religion, kirke, sekt, filosofi eller annen organisert gruppe, og har ikke mottatt eller søkt statsstøtte. Bevissthetsakademiet tilbyr verktøy og metoder som øker aksept og forståelse for spiritualiet og healing.

Lilli Bendriss

Facebook

X