Reisen tilbake til lyset

Reisen tilbake til lyset

«Reisen tilbake til lyset med Lilli Bendriss og Tor Halvorsen»

Det heter så vakkert NORway, NORwegen.  Reisen fra sør mot Nord, til lyset og Polarstjernen.
Et sted hvor mye vær og vind river og sliter i sjela vår og Midnatt solens intense lys gir oss varme
og energi, og vintermørket gir vårt indre liv føde. Et sted hvor stjernene slåss om oppmerksomheten på
Polarhimmelen. Nettopp her i mørket, i Lofoten, på Røst, åpenbares et magisk Nordlys, Aurora Boralis over
himmelen. Som et symbol på at det er innerst inne i oss selv, i sårbarheten og Urkraften, de største
magiske øyeblikkene finnes.
VELKOMMEN til «REISEN TILBAKE TIL LYSET».
WORKSHOP med Lilli Bendriss &Tor Halvorsen
04-05 MARS 2016 på RØST
Vi møtes på Røst, midt i det magiske skreifisket. Et sted ytterst i Lofoten, lengst uti havet, hvor vinter stormene symboliserer vår energi og kraft, og en enkel lysstråle fra universet skaper kontakten mellom havet og vårt åndelige JEG.
TRANFORMASJON – HJERTE – MAGI.
Den 6.sans
Guidet meditasjon
Inspirasjon DET 8. UNDER
Kanalisering i gruppa

LILLI BENDRISS er kjent fra flere TV programmer, bl.a. Åndenes Makt, og er en erfaren healer, kurs og foredragsholder.

Lilli vil denne helgen øse av sin unike innsikt fra den åndelige verdenen, som alltid har og vil være en levende stemme gjennom det ubevisste sinn og sjelens talerør gjennom drømmer og meditasjonsreiser

Lilli deler flere aktiveringsøvelser som vil stimulere den 6. sansen. Kursdeltagerne vil få prøve og trene på egne evner for å få kontakt med det usynlige riket. Inne i deg finnes det en kjerne fylt med en søken etter å åpne opp for den delen av deg selv som besitter dyp spirituell kunnskap og visdom. Denne delen av deg kjenner lengsel etter å gjenkjenne seg som del av den store Helheten og som kjenner sin plass og oppgave her på kloden.  Fra vi blir født som strålende lysvesener, med klar intuisjon og følelse av åndelig tilhørighet, starter vi en reise hvor egoet vårt hele tiden erfarer de utfordringer og vanskeligheter som vi er ment å lære av for å vokse som mennesker. Undervei skaper vi blokkeringer i oss selv og vi mister kontakten med vår sanne natur og hvor vi kommer fra.

Når vi starter arbeidet med å forløse stagnert energi som har skapt blokkeringer i oss selv, kan vi klare å gjenfinne vår sanne natur, vår urkraft – den delen som rommer Kjærlighet, Visdom, Kreativitet, Klarhet og Tilhørighet. Vi åpner opp for både latter og gråt som nødvendige og befriende kilder til forløsning. Gjennom shamaniske ritualer, trommens universelle kraft, guidede meditasjoner, bevegelse, lyd og stillhet bringes deltakerne med på en reise i sitt eget skattekammer, der ukjent potensiale ligger bortgjemt og ubrukt.

– Jeg starter alltid dagen med TAKK! Det er så lett å klage, men det er alltid noen som har det verre, sier Lilli Bendriss.

 

TOR HALVORSEN

Tor Halvorsen er en multi kunstner av dimensjoner. Han har fått mange gaver dette livet, og de lever han av og med.

Kunstner, fotograf, foredragsholder, Event og partystyler, frisør, interiør stylist og spirituel coacher. Han har «one mission this life»,  inspirere, provosere og motivere mennesker til å bli mere glad i seg selv. Enten som Det 8. Under, T.H.E. CREATOR,  PasTor Halvorsen,  Guds gave til menneskeheten eller som den Ailien han er fra planeten kjærligheten. Og allerede her forstår vi at Tor ikke er «norsk»,  med en slik selvtillitt og så anti Jantelov. Mer en enestående «one of a kind» CreaTOR

Det er med ydmyk stolthet jeg inviterer dere hjem til mitt paradis på Røst.

T.H.E. CREATOR artGALLERY ,BAR & EVENThouse

 

 • – artGALLERY – an exaiting place to buy your favourite picture or piece of art,
 • – FOOD&BAR – drink a glass or 5, dance or enjoy good food :)))
 • – EVENThouse – a place that inspirers body and soul. Lectures, workshops, , events, danceparties, styling and catwalk.
 • T.H.E. CREATOR  er et opplevelsehus som forener indre og ytre skjønnhet.  Et unikt konsept i spektakulære omgivelser med havet som nærmeste nabo .Det gamle fiskebruket har et magisk og spennende interiør. Et uventet møte hvor glamor og dekadense blandes med nordnorsk natur og mye vær og vind. Et sted hvor sjelen får påfyll og tankene ny energi.

De mektige omgivelsene under den store, åpne himmelen gir en dyp ro. Et praktfullt åpent landskap som gir pusterom og en spesiell stemning.      Magisk interiør og myk atmosfære inne i T.H.E. CREATOR, får deg raskt til å føle deg hjemme. Når det kommer til bespisning er det kortreist mat som gjelder, rett fra havet. Sammen skaper vi denne helgen til en uforglemmelig opplevelse, innholdsrike dager, hyggelige kvelder og fellesskap sammen ♥ !

Øya RØST.
Røst er den ytterst bebodde øya i Lofoten, en uslepen perle med sine 550 innbyggere og spektakulære natur. Det sies at Røst riket består av 365 øyer, skjær og holmer,  en for hver dag i året. En herlig miks av vill natur, lange skjær og gresskledde fjell. I øyriket oppleves et magisk vinterfiske, masse vær og vind, yrende fugleliv og et vennligsinnet folk. Det blå vinterlyset, Nordlyset eller Midnattsolens intensitet gjør opplevelsen komplett.

Røst er unik med sin flate form, helt ulikt resten av Lofoten. Høyeste punkt på øya er i underkant av 12 meter. På Røst oppleves naturkreftene som universets eget spa. Vinden fra alle kanter masserer og sjøsprøyten renser.

T.H.E. CREATOR interiør

INFO Røst og HVOR bor du og HVORDAN kommer du til oss:
Røst har 260 sengeplasser å tilby, 5 skjenkebevillinger på 7 serveringsteder og 550 lokale stjerner. Under vinterfisket i feb-april ankommer rundt 1200 fiskere fordelt på 350 småbåter øya, noe som er med på å skape en yrende energi på Røst. Ellers i året foregår ulike festivaler og Events, litt turisme, men mest av alt en «layed back» opplevelse og sterke kontrastene med vær og vind. Et sted hvor sjelen får påfyll og kroppen hvile. Ønsker du å bruke havet er der båtturer til Skomvær fyr, sport og vinterfiske, kano/kajakk. Er du en landkrabbe er det flere severdigheter, f.eks. gammel kirka, gammelbrygga ellerbare en tur under 100 vis av meter med fiskehjeller. Øya omkranses av flere km med gresskledde stier og en fantastisk sjø linje med svalberg og vakre steinformasjoner..
Du bor i rorbu, nordlandshus, telt eller på rom, enkel eller felles. Vi tilbyr overnatting på Røst Rorbu og hus, Røst Bryggehotell, Kaikanten Rorbu, Havly/Fiskarheimen, Telegrafen, Kårøy Rorbucamping og Røst Havfiskecamp.  Du spiser og drikker  på Querini pub og restaurant, Kulwants cafe, Bryggehotellet, Fiskarheimen/Havly, Skomværskroa, Kaikanten eller hos oss på T.H.E. CREATOR.  Foruten vårt eget T.H.E. CREATOR artGallery finner du Galleri Wessel, Utrøst og Den siste Viking. Med Bodø eller Lofoten som knutepunkt er det enkelt å komme til Røst.  Widerø har fra Bodø eller Leknes 2 fly avganger pr dag i uka, morgen/kveld og 1 avgang lørdag og søndag.   Er det en større gruppe så er Widerø behjelpelig med ekstra fly. Med bil er det 2 ferge avganger daglig i sommer sesongen og 1eller 2 avganger pr dag i vinterhalvåret.

Praktisk Info;
T.H.E CREATOR  på Røst i Lofoten

Dato: 04-05 MARS 2016
Tid:   Oppstart fredag  og lørdag kl 10.00-18.00Pris: Kr 3600,- Kursavgiften dekker 2 lunch og 3 retters middag lørdag.

Det er mulig å bestille en personlig kanalisering utenom kurset kr. 2000,-

Dersom dette er noe du ønsker å delta på, ber vi deg å raskt sende en mail til TOR, torhalvorsen@online.no for registrering. Du vil så motta bekreftelse på din deltakelse samt praktisk info. Vi gjør oppmerksom på at påmelding er bindende !

Trenger du hjelp til reiseplan og overnatting hjelper jeg gledelig til med det.

Håper vi sees, HA EN FANTASTISK DAG:))) klem TOR

Nordlys 3 Brynjar

Påmelding – «En kveld med Lilli»  Informasjon

  Lilli kommer hjem til deg (kun i Oslo-området)

  Tid: 1800-2200 dato etter avtale.

  Kun sammensatte pakker med minimum
  12 personer.

  Kursavgift: kr 1000,- pr. deltaker.

  E-post: lilli@lillibendriss.com

  Lik dette:

  Social  Lilli Bendriss

  Facebook

  X