Lilli Bendriss | Bevissthetsskiftet av Lilli Bendriss
Lilli Bendriss er Medium og en kjent TV personlighet i Norge og mange andre steder i verden. Hun er kursutvikler, mentor, forfatter og ekspert i å guide mennesker gjennom utforskende bevissthetsreiser. I over 20 år har hun demonstrert og undervist i paranormale fenomener og har hjulpet titusenvis av mennesker til å oppnå en mer tilfredsstillende forståelse av sitt liv og tilværelse gjennom å erfare dype, spesifikke bevissthetssnivåer.
the language of light, lysspråket, Lilli Bendriss, Camillo Loken, Bevissthetsskiftet, DNA, kanalisering, Lilli Bendriss
16068
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16068,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Bevissthetsskiftet

Bevissthetsskiftet

I boken Bevissthetsskiftet snakker Lilli Bendriss og Camillo Loken om hvordan vårt DNA ser ut til å være klar for en oppgradering. Det er flere verktøy som nå er tilgjenglig for å hjelpe oss å våkne og huske hvem vi er.

Et av disse verktøyene er The Language of Light eller Lysspråket som Lilli begynte å kanalisere etter en tur til Sedona i 2009. Det kom sporadisk etter dette, og da hun reiste rundt i Norge med Camillo i 2011 og holdt foredrag om boken kom språket igjennom hver eneste gang hun gikk i transe

Hverken Lilli eller Camillo forstod hva som ble sagt og Camillo gjorde derfor en del research for å finne ut mer. I tillegg valgte de å spørre kilden hun kanaliserer – The Council of Elders – om hva dette språket var. Camillo tok alt opp som lydopptak og laget en egen nettside hvor du kan få tilgang til dette.

bevisthets-skiftet
Lilli Bendriss

Facebook

X