Lilli Bendriss | Gaven - Lilli Bendriss selvbiografi
Lilli Bendriss er Medium og en kjent TV personlighet i Norge og mange andre steder i verden. Hun er kursutvikler, mentor, forfatter og ekspert i å guide mennesker gjennom utforskende bevissthetsreiser. I over 20 år har hun demonstrert og undervist i paranormale fenomener og har hjulpet titusenvis av mennesker til å oppnå en mer tilfredsstillende forståelse av sitt liv og tilværelse gjennom å erfare dype, spesifikke bevissthetssnivåer.
Lilli Bendriss, Bevissthetsskiftet, Gaven, Åndenes Makt, Fornemmelse for mord, TV-Norge, Kanalisering, Spirituall kraft, Mediumtrening, Urkraft, Kvantebevissthet, Energibalansering, Dream Journey, Kurs, Foredrag,
16073
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16073,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Gaven

GAVEN

En sterk personlighet omgitt av mystikk velger nå å lette på sløret. Lilli Bendriss, kjent fra Åndenes makt, har vært i medias søkelys i snart ti år. I denne åpenhjertige og humoristiske boken får du et usensurert innblikk i Lillis liv, både på godt og vondt. Følg henne fra en lykkelig barndom på en tekstilfabrikk på Hareid, ut i verden sammen med sin Algeriske ektemann, og tilbake til Norge som «spøkelsesjeger».

Lev deg inn i Lillis fantastiske historier, fra familielykke til et liv som sosialklient. Opplev hennes konflikt med ektemannen og del hennes fortvilelse når hun får kreftdiagnosen som blir starten på hennes åndelige livsvei. Du får vite alt om hvordan Lilli fikk sine evner og hvordan hun bruker dem i dag. Alt fortalt på en enkel og jordnær måte, som bare Lilli kan gjøre det.

Det er umulig ikke å la seg fascinere av hennes møte med både det jordiske og det utenomjordiske. Dette er boken for alle som er nysgjerrig på om det finnes noe mer mellom himmel og jord, eller som rett og slett bare setter pris på en god historie.

Kjøp boken her

gaven_big

Lilli Bendriss forteller om sin siste bok «Gaven»

Lik dette:

Del dette:

Lilli Bendriss

Facebook

X