Lilli Bendriss | Bevissthetsskiftet av Lilli Bendriss
Lilli Bendriss er Medium og en kjent TV personlighet i Norge og mange andre steder i verden. Hun er kursutvikler, mentor, forfatter og ekspert i å guide mennesker gjennom utforskende bevissthetsreiser. I over 20 år har hun demonstrert og undervist i paranormale fenomener og har hjulpet titusenvis av mennesker til å oppnå en mer tilfredsstillende forståelse av sitt liv og tilværelse gjennom å erfare dype, spesifikke bevissthetssnivåer.
the language of light, lysspråket, Lilli Bendriss, Camillo Loken, Bevissthetsskiftet, DNA, kanalisering, Lilli Bendriss
16704
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16704,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Lunsj med Lilli – TV DPlay

Lilli Bendriss tar et sidesprang vekk fra Åndenes makt med et eget program på Dplay, hvor hun i hver episode inviterer en kjent person til en god samtale om livet og dets mange mysterier. I Lunsj med Lilli finner hun blant annet ut at hun har levd med Jan Thomas tidligere.

 

Etter flere års innsats som treffsikker klarsynt i Åndenes makt, har Lilli Bendriss, med sin karakteristiske stil og fargerike personlighet, blitt en av Norges største og mest folkekjære kjendiser. I Lunsj med Lilli inviterer hun kjente fjes, og venner, til en prat om livet, døden, kjærligheten, og alt i mellom.

– Dette er et program jeg har hatt lyst til å gjøre i mange år, hvor jeg kan bygge bro mellom mitt ståsted i det spirituelle og i det vanlige liv. I mine samtaler i Lunsj med Lilli snakker vi om livet, og alle de spørsmålene man har, men også om det mystiske. Dette var en unik mulighet til å snakke med vanlige folk om det spirituelle, uten å misjonere, sier Lilli Bendriss.

Åpner seg opp
I Lunsj med Lilli får seerne være gjester i et måltid ganske utenom det vanlige. Lilli serverer opplysninger som ikke bare overrasker kjendisgjestene, men som også får dem til å åpne opp om ting de aldri tidligere har snakket ut om på TV.

– Jeg husker spesielt godt samtalen jeg hadde med Jan Thomas. Da oppdaget vi at vi hadde levd sammen før. Det ble krystallklart i løpet av den samtalen vi hadde over lunsj, at vi har et spirituelt oppdrag sammen også i dette livet, sier Bendriss.

Følgende kjendiser er invitert på lunsj: Katrine Moholt, Jan Thomas, Kristian Valen, Fabian Stang, Sophie Elise, Lasse Kjus, Linni Meister, Henning Solberg, Hanne Kristin Rohde, Ida Fladen, Erlend Elias og Tore Petterson.

Lunsj med Lilli kommer på Dplay sommeren 2019.

TV-Program
Over 12 uker vil dere møte meg på resturang Bølgen og MOI på Tjuholmen hvor jeg har invitert en kjent person og samtalen med noko attåt er det som forhåpentligvis blir severdig for dere . Samtaletemaene er så diverse men jeg bringer selfølgelig gjesten inn i min noe spesielle verdensforståelse Har vi levd før ? Er vi alene i universet ? Hva skjer når vi dør ? Osv .
Lilli
Lilli Bendriss

Facebook

X