Urkraftkurs

Med Lilli Bendriss og Cathrine Behn

Forløser stagnert energi

Vi arbeider med å forløse stagnert energi som har skapt blokkeringer i oss selv, slik at vi kan klare å gjenfinne vår sanne natur, vår urkraft – den delen av oss som rommer kjærlighet, visdom, kreativitet, klarhet og tilhørighet.

Inne i deg finnes det en kjerne fylt med en søken etter å åpne opp for den delen av deg selv som besitter dyp spirituell kunnskap og visdom. Denne delen av deg kjenner lengsel etter å gjenkjenne seg som del av den store Helheten og som kjenner sin plass og oppgave her på kloden. Denne delen av deg er din iboende kunnskap som du kom inn med i denne inkarnasjonen – din Ur.arv. For å få denne delen til å gi seg til kjenne, til å vokse ytterligere frem, må vi starte ett indre arbeid.

Fra vi blir født som strålende lysvesener, med klar intuisjon og følelse av åndelig tilhørighet, starter vi en reise hvor egoet vårt hele tiden erfarer de utfordringer og vanskeligheter som vi er ment å lære av for å vokse som mennesker. Undervei skaper vi blokkeringer i oss selv og vi mister kontakten med vår sanne natur.

urkraftkurs
urkraft 1

Gjenfinne vår natur

Når vi starter arbeidet med å forløse stagnert energi som har skapt blokkeringer i oss selv, kan vi klare å gjenfinne vår sanne natur, vår urkraft – den delen som rommer Kjærlighet, Visdom, Kreativitet, Klarhet og Tilhørighet. Vi åpner opp for både latter og gråt som nødvendige og befriende kilder til forløsning. Gjennom shamaniske ritualer, trommens universelle kraft, guidede meditasjoner, bevegelse, lyd og stillhet bringes deltakerne med på en reise i sitt eget skattekammer, der ukjent potensiale ligger bortgjemt og ubrukt. Dersom du er klar for å ta ditt steg i din bevisstgjøring om hvem du egentlig er og hvilken Kraft du besitter, er du hjertelig velkommen til å dele viktige dager sammen med din klan!

Vi skal ha en flott og skapende samling – vi gleder oss til å møte nye og gamle stammefrender!

Tilbakemeldinger fra urkraft-kursdetlakerne

{Jeg har aldri vært med på noe lignende som Urkraft-kurset. Det igangsatte en enorm energi i meg som bidro til at jeg kunne forløse masse av mine stengsler og blokkeringer. Jeg følte meg fullt ut ivaretatt og trygg av Lilli og Cathrine. For dere som er ute etter en helt spesiell sjelssettende opplevelse - meld dere på!!
{Anbefaler Lilli og Cathrine sine kurs på det varmeste. Har selv vært deltager på Urkraft kurs nærmere 10 ganger, og blir aldri lei. Det er noe nytt å lære hver gang,og man kommer dypere i kjernen av den man er. Man kommer i kontakt med noe som alltid har vært der,men som man hadde glemt. Man kommer i kontakt med sin urkraft. Cathrine og Lilli er varme, kjærlige og skjønne mennesker som det er lett å bli glad i, og profesjonelle kursholdere som tar godt vare på hver eneste kursdeltager. Ingen blir oversett. Etter 10 ganger på Urkraft kurs våger jeg å kalle meg en profesjonell Urkraft kurs deltager

Møt kursholderne

Untitled 3

Lilli Bendriss

Lilli er for de fleste kjent fra TV (åndenes makt/fornemmelse for mord) eller fra kursvirksomhet. Lilli liker å kalle seg for «livssveileder» og arbeider som kanal eller et medium gjennom kontakt med en åndelig verden. I flere år har hun holdt kurs med fokus på å frigjøre seg fra personlige blokkeringer. Hennes største glede er å hjelpe mennesker med å slippe løs urkraften, livsgleden og kjærligheten.

Fordi hun selv bruker sin intuisjon og kraft på kursene blir de dynamiske, uforutsigbare og spennende. Den sjette sans ligger i oss alle, og vi må trene for å kunne bruke den som veiviser og inspirasjon

– Cathrine Behr

cathrine

Cathrine Behr

Cathrine arbeider som Kursholder, Healer & formidler. Hun representerer The Wisdom Keepers, en gammel indiansk ur-tradisjon, samt at hun formidler kunnskap fra sine formødre fra den gamle Inka-tradisjonen i Sør-Amerika.
Cathrine har holdt en rekke kurs bl.a sammen med Lilli Bendriss, og det mest kjente er Urkraftkurset som har vært gjennomført gjentatte ganger de siste 8 årene.

Cathrines hovedfokus er å hjelpe mennesker å gjenfinne den naturlige visdom & kraft som ligger i hver og en av oss. Gjennom å løse opp i blokkeringer og mønstre som vi har skapt, kan vi starte prosessen med å åpne opp for vår høyere bevissthet og intuisjon slik at vi kan bli den beste utgaven av oss selv!