TV & Media

Lilli Bendriss logo

TV & Video

bl 0005 Lunch

Lunch med Lilli

Lilli Bendriss tar et sidesprang vekk fra Åndenes makt med et eget program på Dplay, hvor hun i hver episode inviterer en kjent person til en god samtale om livet og dets mange mysterier.

bl 0004 and

Åndenes Makt

Programleder Tom Strømnæss og hans klarsynte reiser land og strand for å hjelpe vanlige mennesker som plages av uforklarlige hendelser.

synnove rydder opp lilli bendriss

Synnøve rydder opp

Synnøve Skarbø elsker å rydde, og nå vil hun vise norske kjendiser at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. | P – inneholder produktplassering |

sofa lilli bendriss

Sofa

I Sofa får vi være flue på veggen hos kjente og kjære personer når de deler sine tv-opplevelser fra sofaen i sine egne stuer.

bl 0003 rbkbgjnjggydsspnzq4w

4-stjerners middag

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. 

bl 0000 YouTube Logo 768x432 1

Lilli på Youtube

Har du fått med deg disse? Se morsomme og spennende klipp fra Lilli på yotube!

bl 0002 sGoP2IH rFMjP7KB49D3w6Lsq404VjXWcon W7KKtoA

NRK TV

Visste du at Lilli har vært med i NRK-serier som nytt på nytt, typisk deg og Kåss til kvelds? Sjekk det ut!

Lilli Bendriss logo

Podcast

av2

Ånd og Vitenskap

Er den åndelige, ikke-fysiske verden kun fantasi og new age tull og tøys, eller er den reel? Ånd og Vitenskap er en podkast som belyser ulike spirituelle, åndelige temaer, og vil, etter beste evne, se om det finnes vitenskapelige forklaringer for dem.

uforklarlig lilli bendriss

Uforklarlig

En podkastserie hvor Lilli Bendriss presenterer lytternes uforklarlige historier fra virkeligheten. I hver episode snakker hun med én lytter som forteller sin historie. Lilli Bendriss forteller og hjelper lytteren med å forstå det uforklarlige de har opplevd.